25/02/2015 - Fablab Junior ervaringsnamiddag

25 Feb 2015

Bronks jeugdtheater, Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

Fablab Junior is een eigentijds STEM-project van het expertisecentrum wetenschapscommunicatie van de Vrije Universiteit Brussel en is ontwikkeld in samenwerking met de Arteveldehogeschool en de Erasmushogeschool Brussel. Het uitgebreide netwerk van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk zorgde voor een brede uitrol van het project in Vlaanderen en Brussel. Afgelopen zomer reisde Fablab Junior langs 50 speelpleinen en liet zo’n 1500 kinderen kennismaken met techniek, wetenschap en kunst door ze aan de slag te laten gaan met state-of-the-art ontwerpprogramma's, lasersnijders en 3D-printers.

Vanaf 13.00u.: Ontvangst met mini 3d workshops

13.30-14.45u.: Presentatie van Fablab Junior door de verschillende partners

14.45-15.00u.: Pauze

15.00-16.00u.: Voorstelling van Klimpaal en workshop

www.fablabjunior.be
www.facebook.com/fablabjuniorBelgium

In samenwerking met BRONKS theater voor kinderen en jongeren in Brussel. Stadsmus en kosmopoliet. www.bronks.be.
www.facebook.com/bronksjeugdtheater?ref=hl

Fablab Junior kwam tot stand met de financiële steun van IWT en Agentschap Ondernemen

logo's

Deelnemen is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt, dus gelieve online te registreren.