Crosstalks

17/04/2016 - Ecopolis #2

Info

Date: 
17 Apr 2016
Place: 

Kaaitheater, Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel

Ecopolis is dé ontmoetingsplek voor wie begaan is met een duurzame toekomst. Omdat ecologische uitdagingen geen taal- of landsgrenzen kennen, gaat Ecopolis voor divers, internationaal en interactief. Beziel(en)de boeken, documentaires en dialogen tussen schrijvers, wetenschappers en denkers uit het middenveld staan centraal.

Programme: 

Dit jaar is het thema Macht, Politiek en Chocolade: wie tekent de toekomst van onze samenleving uit? En wie lust er wat van? Opnieuw verwelkomen we klinkende namen uit binnen- en buitenland. Met: John Thakara en How To Thrive in the Next Economy, Joris Luyendijk van de bestseller Dit kan niet waar zijn, De Amerikaans-Duitse filosofe Susan Neiman, uit de Ivoorkust de cacao-producent Mamadou Bamba, de Belgische jongerenvertegenwoordigster bij de VN Warda El-Kaddouri, romanschrijfster Annelies Verbeke en last but not least de troubadoer Wannes Cappelle.

Twee documentaires worden gepresenteerd in aanwezigheid van de regisseurs: Les Liberterres van Paul-Jean Vranken en Oratorium Zonder Doel van Manu Riche. Marleen Wynants leidt het nagesprek. 

 

Het gedetailleerde programma vindt u op de website van Ecopolis

Tickets te verkrijgen bij het Kaaitheater

Registration

Tickets kunt u reserveren bij het Kaaitheater